Brendovi Državne lutrije Srbije idu u Republiku Srpsku

23.02.2016.

Brendovi Državne lutrije Srbije, lutrijski softverski paket AVALON i klasična igra na sreću BINGO, prelaze granicu, čime je značajno proširena saradnja između Državne lutrije Srbije i Lutrije Republike Srpske. Predstavnici obe kuće se slažu da je cilj potpisivanja ugovora i implementacije ovih projekata unapređenje lutrijske delatnosti u regionu, ali i više mogućnosti da igrači sa obe strane Drine osvoje velike novčane dobitke.

Lutrija Republike Srpske kreće sa primenom softverskog paketa AVALON koji je razvijen od strane Državne lutrije Srbije. Implementacijom i korišćenjem ovog softverskog rešenja biće modernizovani procesi koje Lutrija Republike Srpske ima prilikom priređivanja igara iz svog portfolia. Pored nagrade koje je AVALON softversko rešenje dobilo krajem prošle godine, potpisivanje ovog ugovora predstavlja još jednu potvrdu njegovog kvaliteta, ali i najavljenih izvoznih mogućnosti.

Predstavnici Držane lutrije Srbije su tokom posete Republici Srpskoj dogovorili još koraka kojima se unapređuje saradnja dve lutrije, ali i proširuje krug igara koje značajnim dobicima mogu obradovati igrače u Republici Srpskoj. Tako će veoma skoro, pored LOTO igre, u ponudi Lutrije Republike Srpske biti i klasična igra na sreću BINGO. 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: