Čestitamo na novim tablicama

19.01.2018.

I ove godine Državna lutrija Srbije se potrudila da svojim igračima ulepša novogodišnje i božićne praznike, sa čak dva nova Mercedes Benz C200 automobila u BINGO EKSTRA ŠANSI. Dobitnici su po svoje automobile došli raspoloženi, ne krijući sreću da su videli kao drugu šansu za dobitak izvlačenje serijskog broja potvrde o uplati, u igri na sreću Bingo. Ovogodišnji srećni dobitnici su Milica Šćekić iz Beograda, dobitnica u 59. vanrednom kolu i Mladen Radović iz Čačaka, dobitnik u 1. vanrednom kolu.

Milica Šćekić je prilikom dodela nagrade izjavila:“Toliko sam uzbuđena i jedva čekam da ga provozam. Osmislila sam prvu destinaciju na koju ću putovati sa prijateljicom, ali do tada mi ostaje da provozam roditelje i prijatelje. Prava je privilegija što sam vlasnica ovog luksuznog automobila.“

Mladen Radović je imao u planu da zameni svoj stari auto i dodaje:“Ovo je bilo kao poručeno. Imao sam utisak da je neko čuo koje su moje želje i poslao mi je baš ono što mi je potrebno. Jedva čekam da se mojim Čačkom provozam u novoj limuzini“, kroz osmeh nam odgovara Mladen.

Državna lutrija Srbije uvek iznenađuje i poklanja, zato zaigrajte BINGO, jer KO IGA TAJ DOBIJA!

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: