euforijaSlika

 

 

 

Državna lutrija Srbije nastavlja da izvozi svoje informatičko rešenje

06.09.2018.

 

Državna lutrija Srbije nastavlja sa uspešnim poslovanjem i implementacijom informatičko-poslovnog rešenja na inostranim tržištima. Pored uspešnog rasta prometa od +26% u 2017. godini, ovaj period beleži i novi plasman lutrijskog informacionog sistema AVALON na makedonsko tržište. U pitanju je sveobuhvatno rešenje koje uključuje lutrijski softver za operativno priređivanje klasičnih igara na sreću zajedno sa lokalno razvijenim hardverskim rešenjima na koje je tim Državne lutrije Srbije veoma ponosan. 

Državna lutrija Makedonije je odabrala AVALON Državne lutrije Srbije kao informatičko-poslovno rešenje koje će im u narednom periodu omogućiti modernizovanje poslovanja i dalji razvoj tradicionalnog i internet priređivanja klasičnih igara na sreću uz garanciju sigurnosti koju pruža ovaj svetski sertifikovan proizvod. Pored inicijalne prodaje i implementacije, to znači da će tim DLS dugoročno raditi na održavanju i poboljšanju sistema i na tom tržištu.

„Ponosni smo što je imamo drugo inostrano tržište na koje plasiramo svaj proizvod. Iskustvo u razvoju sistema, lokalnoj implementaciji i uvođenje AVALON-a u Lutriju Republike Srpske su jake reference koje su nam omogućile da nastavimo sa širenjem poslovanja u tom smeru. Sigurni smo da će uspešna implementacija u Makedoniji, uz novitete u sistemu na kojima vredno radi naš tim, biti dovoljan razlog za razmatranje našeg rešenja i za druga svetska tržišta.“  naglasila je Simonida Kažić, v.d. Generalni direktor DLS, posle potpisivanja ugovora u Skoplju.

Pored tehničkih priprema za novu implementaciju, tim Državne lutrije Srbije priprema i nastup na najvećem sajmu industrije igara na sreću, proizvođača opreme i softvera u Južnoj Africi. Već su najavljeni susreti sa nekim od predstavnika industrije iz regiona, i tamo će imati priliku da iz prve ruke dobiju kompletnu sliku o prednostima AVALON rešenja.

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: