BMW X4 ODVEZEN U OPŠTINU ZRENjANIN

08.11.2018.

Državna lutrija Srbije uručila EKSTRA ŠANSU specijalnog 86. LOTO kola

Beograd, 7. novembar 2018. godine - Državna lutrija Srbije svečano je danas uručila EKSTRA ŠANSU specijalnog 86. LOTO kola, automobil marke BMW X4, u izložbenom salonu Delta Motors u Beogradu. Srećni dobitnik, Ivan Belić, svoj je tiket uplatio u Zrenjaninu, koji je izvučen u petak, 26.10.2018. godine. 

„U prvom momentu nisam ni znao da sam osvojio auto, mada se nadam dobitku sa svakom uplatom. Oduševljen sam, posebno što sam do sad vozio tatin auto.  Igram redovno LOTO i imam neku svoju kombinaciju nasumično izabranih brojeva i svakako planiram da ga igram i ubuduće.“ 

„Sreća je moguća, a danas se u to uverio i naš srećni dobitnik koji se odvezao kući u svom novom automobilu. Ovo je peti BMW X4 koji smo svečano uručili od početka godine. Čestitamo srećnom dobitniku i ujedno bih najavio da čekamo drugu najveću premiju u istoriji igara na sreću u Srbiji, 79 sedmicu, čiji je nagradni fond fantastičnih 4,5 miliona evra“ rekao je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan.

Do sada sedmicu je osvojilo 82 dobitnika, a skoro polovina njih je svoje dobitne listiće uplatilo u Beogradu. Ipak, najveća osvojena suma od čak 4.876.482 evra, pripala je srećnom dobitniku iz Kanjiže. Do sada su izvučene dve sedmice u vrednosti preko četiri miliona evra, a najveći broj dobitnika su muškarci. 

Ne propustite priliku da igrate LOTO. Izvlačenje sledećeg 90. kola je zakazano za petak, 9. novembra, jer nikad se ne zna, možda baš vi, možda baš ovog petka, postanete novi LOTO milioner!

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: