Uručene nagrade dobitnicima 1. izvlačenja Multimedijalnog zagrebavanja 2

17.12.2018.

Beograd 17. decembar 2018. godine – Državna lutrija Srbije svečano je danas uručila nagrade srećnim dobitnicima prvog, od ukupno četiri, izvlačenja Multimedijalnog zagrebavanja 2. U prvom izvlačenju Lutrija je dodelila četiri telefona marke Apple iPhone 8 i četiri laptop računara Apple MacBook Air 13, čija je vrednost blizu milion dinara.

„Ono što je jako interesantno našim igračima je i opcija da svi neizvučeni registrovani brojevi iz prethodna tri izvlačenja učestvuju i u finalnom, četvrtom, kada će biti u prilici da osvoje i automobil marke Smart.“ izjavio je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan i dodao da jedan učesnik može učestvovati u Multimedijalnom zagrebavanju 2 sa neograničenim brojem registracionih brojeva, pa samim tim može osvojiti više nagrada po regionu.

,,Jako sam srećna što sam dobila  računar, nastaviću da igram Greb Greb i nadam se da ću sledeći put osvojiti automobil’’ izjavila je Daliborka Božić iz Pančeva, dobitnica računara.

,,Imala sam 23 registraciona broja i isplatilo se. Naravno igraću i dalje i nadam se da ću sledeći put dobiti neki novac’’ rekla je Snežana Vasović iz Kosovske Mitrovice, koja je osvojila telefon.  

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: