Uručene nagrade dobitnicima „MULTIMEDIJALNOG ZAGREBAVANjA 2“

21.01.2019.

Beograd 11. januar 2019. godine – Državna lutrija Srbije svečano je ove nedelje uručila ostale vredne nagrade srećnim dobitnicima drugog dela nagradne igre „MULTIMEDIJALNO ZAGREBAVANjE“. Ukupni nagradni fond ove nagradne igre iznosi preko pet miliona dinara, a nagrade su bili telefoni iPhone 8 i laptop računari MacBook Air. Glavna nagrada, automobil Smart, biće svečano dodeljen u petak, 18. januara 2019. godine. 

„Drugo po redu „MULTIMEDIJALNO ZAGREBAVANjE“ koje smo uspešno organizovali je znak da ćemo i sledeće godine nastaviti sa priređivanjem ovakvih iznenađenja za naše najvernije igrače“ izjavio je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan i dodao da je zaista veliko zadovoljstvo biti u kontaktu sa ljudima koji nešto osvoje, a često vrednost nagrade ne definiše njihovu sreću, već sam osećaj da su ovakve stvari moguće.
 
Kako je pravilima definisano, učesnici su mogli da pošalju neograničen broj registracionih brojeva, samim tim uvećaju svoje šanse da osvoje nagrade. Naročito je interesantno da smo ovaj put ravnopravno podelili učesnike po regionima i tako im dodatno uvećali šanse za dobitak. Mesta iz kojih nagrađeni dolaze su: Aleksinac, Alibunar, Beograd, Čačak, Ćirikovac, Kosjerić, Kosovska Mitrovica, Kraljevo, Kula, Mali Zvornik, Niš, Pančevo, Petrovac na Mlavi, Stara Pazova, Vladimirci, Vršac i Zubin Potok. 

Nagradna igra „Multimedijalno zagrebavanje 2“ počela je 24. novembra i trajala do petka, 21. decembra 2018. godine. 

Da bi izvučeni dobitnik i potvrdio učešće u nagradnoj igri i preuzeo svoju nagradu, bilo je potrebno i da donese nedobitne srećke na uvid. Od ukupno 41 srećnog dobitnika u dva kruga nagradne igre „Multimedijalno Zagrebavanje“, četiri učesnika svoje srećke nije sačuvalo, a samim tim im tri nagrade su ostale neuručene. Kao društveno odgovorna kompanija , Državna lutrija Srbije svoje poslovanje usmerava na direktan doprinos zajednici u kojoj posluje, pa će i neuručene nagrade uskoro biti donirane ustanovama kojima će biti od značajne koristi. 

Građani koji učestvuju u klasičnim igrama na sreću, zajedno sa nama pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.  Državna lutrija Srbije kroz nadoknadu za priređivanje klasičnih igara i poreze, na godišnjem nivou obezbeđuje značajna finansijska sredstva za namenska primanja budžeta, a koji se koristi za finansiranje Crvenog krsta Srbije, organizacija osoba sa invaliditetom i drugih udruženja čiji je cilj unapređenje socijalno-ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom i drugih lica u stanju socijalne potrebe, ustanova socijalne zaštite, sporta i omladine, lokalne samouprave i lečenja retkih bolesti.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: