Uručene nagrade specijalnih LOTO i BINGO prazničnih kola

31.01.2019.

Beograd, 30. januar, 2019. godine – Državna lutrija Srbije svečano je danas uručila nagrade srećnim dobitnicima specijalnih prazničnih kola LOTO EXTRA ŠANSA i BINGO EXTRA ŠANSA. Ovom prilikom u izložbenom salonu Porsche Beograd Ada, srećnim dobitnicima uručeni su ključevi tri automobila, dva AUDI A 3 i jedan AUDI A 4.

Dobitnici automobila iz ovih specijalnih prazničnih kola nam dolaze iz Rabrova, Beograda i Kikinde.
„Konstantno se trudimo da našim igračima pružimo zabavu i mogućnost da nešto osvoje. Julijana Šanta, Dragan Jovanović i Nikola Kovačev srećni su dobitnici prazničnih kola koje već tradicionalno organizujemo na radost svih naših igrača, a nagradni fond je iz godine u godinu sve veći. Zahvaljujući tome ove godine se možemo pohvaliti rekordnim brojem igrača, čemu je doprinela i istorijska premija za sedmicu“ rekao je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan i dodao da se još uvek čeka da se javi dobitnik četvrtog automobila, kao i dobitnik sedmice. Zakonski rok za prijavu je 60 dana od trenutka zvanične objave rezultata, a u istoriji Državne lutrije Srbije nije zabeležen slučaj da se dobitnik nije pojavio. 
Važno je napomenuti da građani koji igraju naše igre zajedno sa nama pomažu i one kojima je pomoć najpotrebnija, jer Državna lutrija Srbije kroz nadoknade za priređivanje klasičnih igara i poreze, u Budžet Republike Srbije uplaćuje, na godišnjem nivou, velika finansijska sredstva, koja se dalje raspoređuju za finansiranje sporta i omladine, Crvenog krsta Srbije, organizacije čiji je cilj unapređenje socijalno - ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom, jedinice lokalne samouprave, kao i za lečenje retkih bolesti.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: