Važno obaveštenje o merama preduzetim tokom perioda vanrednog stanja

17.03.2020.

U skladu sa najnovijim preporukama Vlade Republike Srbije, a na osnovu odluke predsednika Aleksandra Vučića o uvođenju vanrednog stanja na celoj  teritoriji Republike Srbije, u cilju prevencije širenja korona virusa, kao i zaštite igrača i zaposlenih u Državnoj lutriji Srbije, obaveštavamo o sledećem:


•    Loto i Bingo izvlačenja obavljaće se u redovnim terminima do daljnjeg.
•    Isplate dobitaka igračima obavljaće se po redovnoj proceduri. 

 

Kako nam je sigurnost zaposlenih i naših igrača na prvom mestu, sva prodajna mesta Državne lutrije Srbije rade, u skladu sa sledećim pravilima ponašanja:


•    Ograničava se broj igrača koji istovremeno mogu da borave u jednom  prodajnom mestu, najviše dve osobe u prostoriji, pri čemu je potrebno voditi računa i o udaljenosti između osoba - od 2 m2. U prodajnim objektima do 4m2 može biti samo jedan građanin.
•    Prodajna mesta će poštovati sve sanitarne i higijenske norme, redovno će se dezinfikovati radne površine, a zaposleni će koristiti maske i rukavice. Pozivamo vas da što više igrate Loto i Bingo online.

Igrači svoje uplate mogu da obave putem prodajne mreže naših partnera: trafike, menjačnice, trgovine, kao i putem online platforme na našem sajtu. 

Od prodajnih mesta Državne lutrije Srbije trenutno radi samo sedište Lutrije u Uskočkoj 4-6, Beograd, od 10 do 15 časova, a u skladu sa merama Vlade Republike Srbije, koje se sprovode zbog uvedenog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, doneli smo odluku da privremeno zatvorimo sva ostala prodajna mesta.


Rad zaposlenih u stručnim službama se  redukuje  u skladu sa  potrebama posla i organizuje se posao prema unapred definisanom rasporedu rukovodilaca  organizacionih jedinica, a koji uključuje rad u kancelarijama i rad od kuće.

Ljubazno molimo za razumevanje  tokom trajanja preventivnih mera i još jednom pozivamo na odgovornost prema sebi i drugima.

Za sva vaša pitanja molimo da se obratite našem Kol centru ili nas kontaktirajte putem e-maila i društvenih mreža. 
Čuvajte vaše zdravlje i zdravlje ljudi u vašem okruženju pridržavajući se svih propisanih mera u periodu pandemije izazvane virusom Covid – 19

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: